Smoless
Terug naar home

Download Smoless

Kies je platform om te downloaden.

Download on theApp StoreGet it onGoogle Play

Verwijder je account

Je kunt je Smoless-account en alles wat eraan verbonden is (je logboeken, beginniveau en profiel) op elk moment definitief verwijderen. Daar heb je niemands hulp voor nodig: de stappen hieronder leiden je door het verwijderen in de app, en er is een e-mailoptie als je liever hebt dat wij het doen.

Voordat je begint

  • Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Als je je account verwijdert, worden je logboeken, je beginniveau en je profiel definitief gewist. Daarna kun je ze niet meer terughalen.
  • Je account verwijderen is niet hetzelfde als een betaald abonnement opzeggen. Je abonnement wordt gefactureerd door de App Store of Google Play, dus je moet het daar apart opzeggen. Zie Hulp en ondersteuning hoe dat werkt. Als je alleen je account verwijdert, kan een abonnement dat je hebt afgesloten gewoon doorlopen.
  • Zorg dat je bent ingelogd op het apparaat dat je gebruikt en dat het een actieve internetverbinding heeft.

Verwijder je account in de app

  1. Open de Smoless-app en log in als je dat nog niet bent.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en open je Profiel.
  3. Scrol naar het gedeelte “Abonnement & account”.
  4. Tik op Account verwijderen.
  5. Typ in het bevestigingsvenster DELETE in het vak om te bevestigen dat je begrijpt dat dit definitief is.
  6. Tik op Mijn account verwijderen. Zodra het klaar is, zijn je account en gegevens gewist en word je automatisch uitgelogd.

Zie je een foutmelding tijdens het verwijderen, controleer dan je internetverbinding en probeer het opnieuw. Lukt het nog steeds niet, mail ons dan via de optie hieronder en wij regelen het.

Liever dat wij het voor je verwijderen?

Heb je geen toegang tot de app, bijvoorbeeld omdat je die al hebt verwijderd, mail dan naar plainforge.apps@gmail.com vanaf het e-mailadres van je Smoless-account en vraag ons je account te verwijderen. Stuur het vanaf het adres van je account, zodat we kunnen bevestigen dat het verzoek echt van jou is. Je hoeft de app niet opnieuw te installeren.

Wat er met je gegevens gebeurt

We verwijderen je logboeken, beginniveau en profiel definitief. We kunnen beperkte gegevens alleen bewaren waar de wet dat vereist of om fraude en misbruik te voorkomen, precies zoals beschreven in ons Privacybeleid. Wil je een kopie van je gegevens voordat je ze verwijdert, mail ons dan vanaf het adres van je account en we sturen die eerst naar je toe.