Smoless
Kembali ke laman utama

Dapatkan Smoless

Pilih platform anda untuk memuat turun.

Download on theApp StoreGet it onGoogle Play

Padam akaun anda

Anda boleh memadam akaun Smoless dan segala yang berkaitan dengannya secara kekal — log, angka asas dan profil anda — pada bila-bila masa. Anda tidak perlukan bantuan sesiapa untuk melakukannya; langkah di bawah membimbing anda memadamnya sendiri di dalam aplikasi, dan ada pilihan e-mel jika anda lebih suka kami yang uruskan.

Sebelum anda mula

  • Ini tidak boleh dibatalkan. Memadam akaun anda akan membuang log, angka asas dan profil anda secara kekal. Tiada cara untuk memulihkannya selepas itu.
  • Memadam akaun anda tidak sama dengan membatalkan langganan berbayar. Langganan anda dibil oleh App Store atau Google Play, jadi anda perlu membatalkannya di sana secara berasingan — lihat Bantuan & sokongan untuk caranya. Jika anda hanya memadam akaun, langganan yang telah anda sediakan boleh terus diperbaharui.
  • Pastikan anda sudah log masuk pada peranti yang anda gunakan, dan peranti itu mempunyai sambungan internet yang aktif.

Padam akaun anda dalam aplikasi

  1. Buka aplikasi Smoless dan log masuk jika anda belum berbuat demikian.
  2. Pergi ke tab Tetapan, kemudian buka Profil anda.
  3. Tatal ke bahagian “Langganan & akaun”.
  4. Ketik Padam akaun.
  5. Dalam dialog pengesahan, taip DELETE dalam kotak itu untuk mengesahkan bahawa anda faham ini kekal.
  6. Ketik Padam akaun saya. Setelah selesai, akaun dan data anda dipadam dan anda akan dilog keluar secara automatik.

Jika anda melihat ralat semasa memadam, semak sambungan internet anda dan cuba lagi. Jika masih tidak berjaya, hantar e-mel kepada kami melalui pilihan di bawah dan kami akan uruskannya.

Mahu kami padamkan untuk anda?

Jika anda tidak dapat mengakses aplikasi — contohnya anda sudah menyahpasangnya — hantar e-mel ke plainforge.apps@gmail.com daripada alamat e-mel akaun Smoless anda dan minta kami memadamkan akaun anda. Hantar daripada alamat akaun anda supaya kami dapat memastikan permintaan itu benar-benar daripada anda; anda tidak perlu memasang semula aplikasi.

Apa yang berlaku pada data anda

Kami membuang log, angka asas dan profil anda secara kekal. Kami mungkin menyimpan maklumat terhad hanya jika dikehendaki oleh undang-undang atau untuk mencegah penipuan dan penyalahgunaan, tepat seperti yang diterangkan dalam Dasar privasi. Jika anda mahukan salinan data anda sebelum memadamnya, hantar e-mel kepada kami daripada alamat akaun anda dan kami akan menghantarnya dahulu.